Athena Farrokhzad: Som om katastrofen ikke allerede var her

OVBIDAT udgiver Athena Farrokhzad: Som om katastrofen ikke allerede var her lørdag den 18. februar!

 

Athena Farrokhzad (f. 1983) er en svensk digter, dramatiker og litterær aktivist. På dansk er tidligere udkommet digtsamlingen Vitsvit. I 2014 benyttede hun som Sommarpratar i svensk P1 lejligheden til at tale om Europas immigrationspolitik, om det svenske klassesamfund, om truslen fra den voksende fascisme, om vores koloniale historie og samtid, om Israels besættelse af Palæstina, om hvorfor det så ofte er kvinder som må betale prisen. OVBIDAT bringer her det oversatte manuskript.

Som om katastrofen ikke allerede var her er Farrokhzads poetiske og politiske manuskript til sin tale i radioen oversat til dansk. Det er en kort tekst, der på en følsom og voldsom måde fortæller om den politiske situation, vi befinder os i, også nu her i 2017.

Oversættelse: Jakob Slebsager Nielsen
Omslagsbillede: Kristine Karlshøj Leopold Petersson
Omslagslayout: Clara Birgersson

I anledning af udgivelsen af SOM OM KATASTROFEN IKKE ALLEREDE VAR HER inviterer vi til udgivelsesfejring og oplæsning (ved Athena Farrokhzad) lørdag den 18. februar kl. 17-20 på Forfatterskolen, Peder Skrams Gade 2A.

Bogen er gratis, så kom og nå at få et eksemplar!
Ellers kan bogen hentes i Møllegades Boghandel eller bestilles via mail på ovbidatbestil@gmail.com (her betaler man som "køber" for porto).